Productcategorieën

Toppers

Onze merken

Webshop 2022 nu geopend

2022 kan een bijzonder vuurwerkjaar worden. Uiteraard gaan we als vuurwerkbranche er van uit dat we dit jaar ‘gewoon’ kunnen verkopen zonder die belachelijke verboden van de laatste 2 jaar!!  Zoals alles,  gaan ook de vuurwerkprijzen omhoog. Misschien wel 20%!!  Nog een bijkomend probleem is dat de importeurs niet kunnen garanderen dat alle vuurwerk dit jaar op tijd binnen komt. Wij hebben nu een behoorlijke voorraad in huis. Deze voorraad verkopen we nu voor de ‘oude’ prijs. Maarrr Op=Op!!  Dus profiteer nu van deze prijzen en je bent gegarandeerd dat jij jou vuurwerk binnen krijgt.

Cat. 1 vuurwerk

Het hele jaar door verkrijgbaar!! 

Wil je cat.1 vuurwerk bestellen en komen afhalen? Doe dan een mailtje met jou naam, telefoonnummer en natuurlijk jou bestelling naar info@ivoreindersvuurwerk.nl. Wij nemen dan zsm contact met jou op om af te spreken wanneer jij je bestelling kunt komen afhalen.

 

 

Vuurwerkshows

Naast onze vuurwerkverkoop aan het eind van het jaar, verzorgen wij ook vuurwerkshows. Heeft u iets te vieren, een bruiloft, bedrijfsfeest, kermis of een ander feest…

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.