Productcategorieën

Onze merken

Een aantal nieuwe toppers 2020

Een aantal prijspakkers

De webshop is open

De webshop zal nog regelmatig aangevuld worden met nieuwe artikelen en een groot aantal tijdelijke weekend-actie’s.

Assortiment

Van harte welkom op onze website.

Het is ons weer gelukt om jullie een fantastisch assortiment te kunnen aanbieden. Dit jaar bestaat ons assortiment uit +/- 230 artikelen.  Zoals je van ons gewend bent hebben we o.a Rubro, Lesli, en VuurwerkTotaal in ons assortiment. Na het grote succes van VuurwerkTotaal in 2019 gaan we dit jaar deze lijnen behoorlijk uitbreiden. Ook hebben we de complete nieuwe lijn van Bonfireworks opgenomen.

De ThunderKings zijn dit jaar geheel vernieuwd. Ze zijn groter (25mm tube), zwaarder gevuld met meerdere effecten (mines en dubbele salutes), dus laat je verrassen. We hebben ze groot ingekocht..dus profiteer van de scherpe prijzen!!

Safety first

Bij iedere bestelling krijg je 1 vuurwerkbril en 1 aansteeklont gratis.

Gratis vuurwerk

Als je voor 29 dec.besteld, profiteer je van veel gratis vuurwerk! Let Op: stuntartikelen tellen niet mee voor het gratis vuurwerk. Het gratis vuurwerk waar je recht op hebt, wordt automatisch vermeld in jou winkelwagen.

Vuurwerkshow

Naast onze vuurwerkverkoop aan het eind van het jaar, verzorgen wij ook vuurwerkshows. Heeft u iets te vieren, een bruiloft, bedrijfsfeest, kermis of een ander feest…

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.